Titel

We helpen je om inzichtelijk te krijgen hoe je website presteert. Dit is de basis om een serie kleine en grote verbeteringen aan je website te realiseren. Zo veranderen we samen kijkers in kopers. We brengen de kansen in kaart en geven aan wat verder nodig is om deze te benutten.

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Kennisavond Google op Ameland, 1-11-2016

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Hoe haal ik met mijn bedrijf meer uit mijn website? Hoe zoekt de toerist naar informatie over Ameland? Het beantwoorden van deze vragen is anno 2016 belangrijker dan ooit. Om de ondernemers van Ameland hiermee te helpen wordt er een kennisavond ‘vindbaar in Google’ georganiseerd. Op deze avond zal door online specialisten worden stilgestaan bij de veranderingen in consumentengedrag die er de afgelopen jaren zijn geweest, en hoe je daar als ondernemer op in kunt spelen. Uiteraard zal dit worden toegespitst op de wensen van de Amelander ondernemers. Onvermijdelijke thema’s zijn websites, social media en adverteren, maar vooral wordt er uitgelegd wat de basisvoorwaarden zijn voor online succes.

Tijdens de bijeenkomst wordt de customer journey, of klantreis, van begin tot eind uiteen gezet. Dit wordt gedaan in begrijpelijke taal en geeft aanknopingspunten voor zowel de ondernemer die net begint met online marketing, als voor diegene die hier al enige tijd mee bezig is. Ook zal Google-fotograaf Rob Jansma van Virtualtour.nu laten zien hoe een bedrijf zich op het internet perfect kan presenteren met een virtuele rondleiding. Dit biedt met name voor de toeristische sector enorm veel mogelijkheden.

Datum: Dinsdag 1 november 2016
Tijdstip en Locatie: 19:00 – 22:00, Paviljoen Sjoerd Ameland
Contact: Voor vragen kunt u contact opnemen met Frank Posthumus (050-5290555, frank@daar-om.nl)

UPDATE: Lees hier de nieuwsbrief met het laatste nieuws over het evenement

Door onderstaand formulier in te vullen kunt u zich aanmelden. Deelname is voor u uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend. U wordt door ons per email op de hoogte gehouden van ontwikkelingen rondom het evenement.
[/av_textblock]

[av_one_full first]
[av_contact email=’info@daar-om.nl, frank@daar-om.nl’ title=’ Meld u hier aan voor het event op Ameland’ button=’Verzenden’ on_send=” sent=’Uw aanmelding is verstuurd! U zal via email op de hoogte worden gehouden van ontwikkeling rond het event.’ link=’manually,http://’ subject=’Aanmelding evenement Ameland’ autorespond=” captcha=” color=”]
[av_contact_field label=’Naam’ type=’text’ check=’is_empty’ options=” width=”][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’Bedrijfsnaam’ type=’text’ options=” check=’is_empty’ width=”][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’E-Mail’ type=’text’ check=’is_email’ options=” width=”][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’Ik kom met x aantal personen’ type=’text’ options=” check=’is_number’ width=”][/av_contact_field]
[av_contact_field label=’Welke vraag zou u beantwoord willen zien?’ type=’text’ options=” check=” width=”][/av_contact_field]
[/av_contact]
[/av_one_full]

Neem contact op

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Quisque lacinia tortor in mauris egestas, nec adipiscing nisl auctor. Suspendisse potenti. Nam in consequat turpis. Pellentesque volutpat diam nulla, eu gravida massa volutpat in.