Aanbod doorstart AdWords-campagne

U heeft in het verleden online geadverteerd via o.a. Google AdWords. Mogelijk heeft u al ondervonden dat sinds februari uw websitebezoek een terugval vertoont, of dat u zelfs minder aanvragen binnenkrijgt als gevolg van de onderbroken marketing campagnes.

Waarom benaderen we u?
U bent door ons benaderd omdat u eerder geen gebruik heeft gemaakt van ons voorstel om de AdWords-campagne over te nemen. Dat begrijpen we. AdWords is voor elke ondernemer het perfecte advertentiekanaal, maar zonder afstemming van doelen en meten van resultaat, is het al gauw een maandelijkse kostenpost. Dat is jammer, want het zou juist moeten draaien om resultaten, niet om kosten.

Bij daar[om] leggen we de focus graag op communicatie en transparantie. Zo weet u als ondernemer wat u kunt verwachten en waar u uw budget aan besteed. Was u niet tevreden over de resultaten van de campagnes? Dat kan, maar dat is juist een goede reden om met ons te kijken hoe dit verbeterd kan worden.

Uw voordelen op een rij

  • Zonder setupkosten een professionele AdWords campagne
  • Een nieuwe, frisse blik op uw campagnes en online doelstellingen
  • Meer relevante websitebezoekers
  • Heldere afspraken over communicatie waar u ons aan kunt houden
  • Maandelijks opzegbare samenwerking
  • Google-certified professionals die voor u werken

Wilt u deze kans ook niet missen? Laat dan via onderstaand formulier uw gegevens achter. Wij nemen vervolgens snel contact met u op om uw wensen door te nemen.

Wie zijn wij?
Wij zijn daar[om]. Sinds 2013 is het ons vak en onze passie om MKB-ers succesvol te maken door middel van online marketing. Inmiddels doen we dit met ruim 25 enthousiaste collega’s. Door de kwaliteit van ons werk mogen we ons Google Premier Partner noemen, en daar zijn we trots op.

Neem Contact op

Voornaam en achternaam (verplicht)

Bedrijfsnaam:

Telefoonnummer:

Email (verplicht)

Waar wilt u meer over weten

Over Daar[om]

Daar[om] is een jong bedrijf gespecialiseerd in online marketing voor lokale, regionale en nationaal georiënteerde bedrijven. Met jarenlange ervaring in online sales en marketing ervaring binnen de media…