Titel

We helpen je om inzichtelijk te krijgen hoe je website presteert. Dit is de basis om een serie kleine en grote verbeteringen aan je website te realiseren. Zo veranderen we samen kijkers in kopers. We brengen de kansen in kaart en geven aan wat verder nodig is om deze te benutten.

Waarom kiezen uitgevers voor daar[om]?

Waarom daar[om]

[p]Daar[om] biedt een totaaloplossing aan voor uitgevers om een online productportfolio neer te zetten en te verkopen. Wij zijn gespecialiseerd in online marketing en dankzij de jarenlange ervaring in sales en online marketing binnen de media durven wij te stellen dat we weten waar de behoefte in de markt ligt.

Door een krachtige bundeling van eigen media, gecombineerd met succesvolle en veelgevraagde online producten zoals Google Adwords en Facebook hebben we een bewezen concept voor uitgevers. Dankzij onze ervaring binnen de media en uitgevers in het bijzonder weten wij wat nodig is om een stevig, maar bovenal succesvol, online productportfolio neer te zetten. Onze ervaring zorgt ervoor dat het proces sneller doorlopen zal worden, valkuilen vermeden worden en de juiste mensen getraind worden om zodoende snel te kunnen starten met de verkoop van nieuwe online producten.

In zowel Nederland als in het buitenland zijn wij bekend met de problematiek bij uitgevers en de mogelijke succesvolle en minder succesvolle oplossingen. Daarnaast kennen wij de markt en hebben diverse partijen reeds met elkaar vergeleken. Dit proces hoeft niet nogmaals doorlopen te worden, wat veel tijd en geld bespaart.

Met onze resultaatgerichte werkwijze, zijn wij in staat om tegen acceptabele tarieven het gehele project van begin tot eind te managen, product- en vaardigheidstraining te geven en de juiste tools aan te bieden om zodoende een gefundeerd en toekomstgericht productportfolio neer te zetten.[/p]

 

[button url=”https://www.daar-om.nl/contact” target=”_self” color=”green” size=”small”]Neem contact met ons op[/button]

Vanaf € 499,- (eenmalig)

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Quisque lacinia tortor in mauris egestas, nec adipiscing nisl auctor. Suspendisse potenti. Nam in consequat turpis. Pellentesque volutpat diam nulla, eu gravida massa volutpat in.