Titel

We helpen je om inzichtelijk te krijgen hoe je website presteert. Dit is de basis om een serie kleine en grote verbeteringen aan je website te realiseren. Zo veranderen we samen kijkers in kopers. We brengen de kansen in kaart en geven aan wat verder nodig is om deze te benutten.

Online services voor uitgevers

Online ServicesHet verkopen van online producten zoals Adwords, Facebook en Display Advertising is één, maar campagnes aanmaken, onderhouden en optimaliseren vereist ook specifieke kennis en ervaring. Alleen voor Google Adwords zijn er al zoveel verschillende mogelijkheden en lijkt het een must om er vrijwel dagelijks mee bezig te zijn om op de hoogte te blijven en de beste resultaten te halen.

Bij uitgevers ontbreekt vaak deze specifieke kennis en/of capaciteit. Het aanstellen van een aantal specialisten is een mogelijkheid, maar zal het resultaat sterk drukken.

Adwords campagnes opzetten

Een goede Google Adwords campagne bestaat uit meerdere advertentiegroepen, zoekwoorden en actiegerichte advertentieteksten. Het bepalen van de juiste advertentiegroepen, zoekwoorden, advertentieteksten en bijpassende landingspagina’s vraagt kennis en ervaring. De juiste onderdelen op elkaar afstemmen, zorgt voor betere resultaten voor de adverteerder en daardoor een hogere klanttevredenheid met een lagere churn tot gevolg.

Set up Facebook campagnes

Facebook Advertising heeft een vergelijkbare uitdaging als Google Adwords. Bij Facebook wordt echter niet gebruik gemaakt van zoekwoorden, maar van targeting specificaties zoals leeftijd en geslacht. Daarnaast kunnen interessegebieden aangegeven worden. De juiste targeting instellingen hangen af van de doelgroep en de doelstelling van de adverteerder.

Door de juiste instellingen te kiezen, bereikt de adverteerder de juiste doelgroep, wat de ‘likeability’ van de adverteerder verhoogt.

Trafficken Display Advertising campagnes

De gesloten order, het aangeleverde materiaal controleren en het correct invoeren in de advertentieserver van orders is binnen een uitgever nog lang niet altijd een repetitieve handeling gebleken. Dit kan gepaard gaan met fouten wat onnodige klachten en kosten tot gevolg kan hebben.

Het uitbesteden van Trafficken zal leiden tot grotere flexibiliteit, waarbij de uitgever de focus kan houden op sales. Daarbovenop is de uitgever bij het outsourcen niet meer verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het kennisniveau.

Gebruikmaken van onze online services?

[button url=”https://www.daar-om.nl/contact” target=”_self” color=”green” size=”small”]Neem contact met ons op[/button]

Vanaf € 499,- (eenmalig)

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Quisque lacinia tortor in mauris egestas, nec adipiscing nisl auctor. Suspendisse potenti. Nam in consequat turpis. Pellentesque volutpat diam nulla, eu gravida massa volutpat in.