Titel

We helpen je om inzichtelijk te krijgen hoe je website presteert. Dit is de basis om een serie kleine en grote verbeteringen aan je website te realiseren. Zo veranderen we samen kijkers in kopers. We brengen de kansen in kaart en geven aan wat verder nodig is om deze te benutten.

Een online productportfolio is niet compleet zonder Google Adwords

Google AdwordsGoogle Adwords is sinds de lancering op 23 oktober 2000 niet meer weg te denken uit het marketingbudget van vele grote, middelgrote maar ook kleinere ondernemingen. Met dit programma kunnen adverteerders door middel van zoekwoordtargetting zelf online adverteren om zodoende hun bedrijf, producten en diensten onder de aandacht te brengen.  Google Adwords is een groot succes gebleken.

Het is echter ook gebleken dat Google Adwords specifieke kennis vereist en dat het veel tijd kost om een campagne te onderhouden. Veel regionale en lokaal georiënteerde ondernemers die Adwords gebruiken, halen niet de resultaten die mogelijk zijn en een online marketingbureau inschakelen blijkt te duur. Dit zijn voor een groot aantal ondernemers ook voldoende redenen om het starten met Google Adwords uit te stellen.

Versterk de marktpositie

Google Adwords is een bewezen succes en de goede relatie van uitgevers met adverteerders is de perfecte basis om de marktpositie te versterken. De klanten vragen erom, maar de kennis binnen de organisatie ontbreekt. Daarnaast leert de ervaring aan, dat het inzetten van campagnemanagers het verkopen en beheren van Google Adwordscampagnes voor een uitgever nauwelijks winstgevend maakt. Toch is het mogelijk om van Google Adwords ook voor uitgevers een rendabel product te maken.

Bied klanten Google Adwords aan en groei met ze mee

Gebruik de vernieuwende technologieën, gecombineerd met ervaring en kennis van Google  Adwords die daar[om] biedt. Daar[om] neemt al het werk dat het opmaken en onderhouden van campagnes met zich meebrengt van u over. De Adwordscampagnes voor de adverteerder worden beheerd, met constante aandacht voor het behalen van de beste resultaten binnen het budget, tegen een reële marge. Dit stelt zowel de adverteerder als de uitgevers in staat om te kunnen groeien.

[button url=”https://www.daar-om.nl/contact” target=”_self” color=”green” size=”small”]Neem contact met ons op[/button]

Vanaf € 499,- (eenmalig)

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Quisque lacinia tortor in mauris egestas, nec adipiscing nisl auctor. Suspendisse potenti. Nam in consequat turpis. Pellentesque volutpat diam nulla, eu gravida massa volutpat in.