Titel

We helpen je om inzichtelijk te krijgen hoe je website presteert. Dit is de basis om een serie kleine en grote verbeteringen aan je website te realiseren. Zo veranderen we samen kijkers in kopers. We brengen de kansen in kaart en geven aan wat verder nodig is om deze te benutten.

Facebook pagina’s aanbieden

Facebook PaginaFacebook kent wereldwijd meer dan 1 miljard gebruikers en is daarom een interessant platform om potentiële klanten te bereiken. Met een Facebookpagina kan elk bedrijf zich profileren op Facebook.  Op deze manier kunnen Facebookgebruikers fan worden van de adverteerder en kan men interactie krijgen met hun klanten.

Een goede pagina creëren en opmaken vergt echter tijd en kennis, iets wat bij veel ondernemers ontbreekt.

Word geliked

Door adverteerders de basisinrichting van een Facebookpagina uit handen te nemen, tegen een reële investering, maar ook met een reële marge kunnen ook lokale en regionale adverteerders snel en gemakkelijk zich via dit sociale medium profileren. Door Facebookpagina’s te combineren met Adverteren op Facebook is het mogelijk om snel een netwerk op Facebook op te bouwen.

Daar[om] adviseert op welke manier dit product het beste aangeboden kan worden en neemt vervolgens alles uit handen bij het opzetten van een Facebookpagina voor adverteerders.

“liked” u ook Facebookpagina’s?

[button url=”https://www.daar-om.nl/contact” target=”_self” color=”green” size=”small”]Neem contact met ons op[/button]

Vanaf € 499,- (eenmalig)

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Quisque lacinia tortor in mauris egestas, nec adipiscing nisl auctor. Suspendisse potenti. Nam in consequat turpis. Pellentesque volutpat diam nulla, eu gravida massa volutpat in.