Titel

We helpen je om inzichtelijk te krijgen hoe je website presteert. Dit is de basis om een serie kleine en grote verbeteringen aan je website te realiseren. Zo veranderen we samen kijkers in kopers. We brengen de kansen in kaart en geven aan wat verder nodig is om deze te benutten.

Bied een nog groter bereik met Facebook

Facebook AdverterenAdverteren op Facebook is voor ondernemers een perfecte manier om gericht bezoekers op hun website of Facebookpagina te krijgen. Adverteren op Facebook kan op veel verschillende manieren maar vereist tijd en kennis om dit in goede banen te leiden.

Facebook is niet weg te denken

Facebook is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een medium waar miljoenen Nederlanders gebruik van maken. Voor velen is Facebook niet weg te denken uit de dagelijkse routine. Dit geldt echter nog niet voor ondernemers. Slechts een klein percentage van de Nederlandse bedrijven hebben een Facebookpagina of maken gebruik van Facebook ads.

Adverteerders hebben vaak te weinig tijd en/of kennis om zelf een campagne op te zetten en te onderhouden. Ze willen het ook wel uitbesteden, maar vinden het vaak prettig om alles onder één dak te hebben. Een uitgever kan daarvan profiteren!

Facebook versus Google

Dankzij de software van Adplorer is het mogelijk om naast Google Adwords, ook Facebook adverteren aan te bieden. Adplorer analyseert de data en optimaliseert campagnes voor opdrachtgevers om zo de beste resultaten te behalen.

Een groot voordeel van Adplorer is het feit dat de klant met één advertentiebudget zowel kan adverteren op Google Adwords, als Facebook, waarbij budget tussen campagnes gewijzigd wordt ten behoeve van de beste resultaten!

Daar[om] neemt alle werkzaamheden met betrekking tot de campagneopzet en optimalisatie uit handen . De campagnes voor de adverteerder worden beheerd, dagelijks geanalyseerd en geoptimaliseerd.

Geïnteresseerd in onze mogelijkheden?

[button url=”https://www.daar-om.nl/contact” target=”_self” color=”green” size=”small”]Neem contact met ons op[/button]

Vanaf € 499,- (eenmalig)

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Quisque lacinia tortor in mauris egestas, nec adipiscing nisl auctor. Suspendisse potenti. Nam in consequat turpis. Pellentesque volutpat diam nulla, eu gravida massa volutpat in.