Titel

We helpen je om inzichtelijk te krijgen hoe je website presteert. Dit is de basis om een serie kleine en grote verbeteringen aan je website te realiseren. Zo veranderen we samen kijkers in kopers. We brengen de kansen in kaart en geven aan wat verder nodig is om deze te benutten.

Verhoog de eCPM op de onverkochte advertentieruimte

Display AdvertisingRegionaal nieuws wordt online goed gelezen. Uitgevers hebben vaak naast hun traditionele nieuwsvoorziening ook goedbezochte websites, waarop advertenties getoond worden. Deze advertentieruimte kan worden verkocht aan adverteerders, maar men slaagt er zelden in om alle posities zelf te verkopen.

Door technologische ontwikkelingen is het sinds enkele jaren mogelijk om ‘unsold inventory’ geautomatiseerd te veilen. De opbrengsten hierop liggen echter vele malen lager dan de direct verkochte advertenties.

Daar[om] heeft hiervoor een oplossing die ervoor zorgt dat de onverkochte advertentieruimte beter gevuld wordt, waardoor de eCPM zal toenemen.

Automatiseren

Een online order verkopen en inboeken is een relatief arbeidsintensieve klus. Het materiaal moet gemaakt en gecontroleerd worden en vervolgens online geplaatst worden via de advertentieserver. Dit proces is vrijwel geheel te automatiseren binnen een Self Service Tool. De adverteerder maakt zelf een advertentie en deze kan volledig geautomatiseerd online geplaatst worden, zowel web, als mobiel.

Benieuwd naar de oplossingen van daar[om]?

[button url=”https://www.daar-om.nl/contact” target=”_self” color=”green” size=”small”]Neem contact met ons op[/button]

Vanaf € 499,- (eenmalig)

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Quisque lacinia tortor in mauris egestas, nec adipiscing nisl auctor. Suspendisse potenti. Nam in consequat turpis. Pellentesque volutpat diam nulla, eu gravida massa volutpat in.