Titel

We helpen je om inzichtelijk te krijgen hoe je website presteert. Dit is de basis om een serie kleine en grote verbeteringen aan je website te realiseren. Zo veranderen we samen kijkers in kopers. We brengen de kansen in kaart en geven aan wat verder nodig is om deze te benutten.

Lokaal Online Productportfolio voor uitgevers

Lokaal Online ProductportfolioDoor de snelle ontwikkelingen van technologieën verschuift de mediaconsumptie voortdurend. Nieuws, entertainment en informatie wordt alleen online al verkregen via web, tablet en smartphone. Met de verschuiving van de mediaconsumptie zijn ook de mediabestedingen verandert.

Het is duidelijk dat adverteerders steeds vaker hun budget aan online adverteren besteden. Dit gaat onder meer ten koste van adverteren in print, zoals kranten en tijdschriften. Doordat uitgevers tot op heden, veelal, onvoldoende in staat zijn gebleken om een passend productaanbod aan te bieden aan deze adverteerders, raken ze deze omzet, maar uiteindelijk ook de adverteerder kwijt. Toch zijn er nog veel, met name lokale, adverteerders die moeite hebben met hun media-inkoop, met name online.

Uitdaging

Aan uitgevers de uitdaging om succesvol een lokaal online product te introduceren. Het is gebleken dat alleen verkoop van online advertenties op de eigen websites onvoldoende is om de teruglopende advertentie inkomsten te compenseren en in de behoeftes van de adverteerders te voorzien.

Daar[om] heeft een lokaal online productportfolio samengesteld, waarin ook ruimte is voor nieuwe online advertentiemogelijkheden. Dit portfolio bestaat onder meer uit Google Adwords en Facebook, maar draagt ook bij aan een betere vulling van de eigen online advertentieruimte.

Meer informatie over onze mogelijkheden?

[button url=”https://www.daar-om.nl/contact” target=”_self” color=”green” size=”small”]Neem contact met ons op[/button]

Vanaf € 499,- (eenmalig)

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Quisque lacinia tortor in mauris egestas, nec adipiscing nisl auctor. Suspendisse potenti. Nam in consequat turpis. Pellentesque volutpat diam nulla, eu gravida massa volutpat in.