Titel

We helpen je om inzichtelijk te krijgen hoe je website presteert. Dit is de basis om een serie kleine en grote verbeteringen aan je website te realiseren. Zo veranderen we samen kijkers in kopers. We brengen de kansen in kaart en geven aan wat verder nodig is om deze te benutten.

Consultancy en training

ConsultancyEen project starten zonder exact te weten waarop gelet moet worden en welke valkuilen er op de weg zijn, is als het rijden met een blinddoek. Daar[om] heeft de kennis en ervaring om succesvol een nieuwe online productportfolio te lanceren, ondergebracht in een self service omgeving binnen uitgevers.

Projectmanagement

Door gebruik te maken van deze ervaring kan het project sneller succesvol afgerond worden en zullen valkuilen vermeden worden, zodat de organisatie zo snel mogelijk kan beginnen met het verkopen van nieuwe producten.

Producttraining

Alle medewerkers die met de verkoop van een nieuw (online) product te maken hebben, dienen op de hoogte te zijn van de mogelijkheden en onmogelijkheden. Een gedegen producttraining is daarom een must voor het succesvol lanceren van een volledig online productportfolio.

Tot de mogelijkheden behoren onder meer Google Adwords trainingen en hoe Adwords te verkopen, gecombineerd met verschillende e-learning trainingen.

Salesvaardigheden

Verkopen van online advertentieproducten vereisen andere vaardigheden dan het verkopen van traditionele advertentiemogelijkheden zoals de krant of gouden gids. Tijdens de salesvaardigheidstraining wordt hier dieper op ingegaan en worden verkoopmedewerkers in staat gesteld om het juiste advies aan de adverteerders te geven en klachten om te buigen in koopsignalen.

Snel een gedegen online productportfolio lanceren?

[button url=”https://www.daar-om.nl/contact” target=”_self” color=”green” size=”small”]Neem contact met ons op[/button]

Vanaf € 499,- (eenmalig)

Neem contact op
met ons.

Sylviuslaan 2 / 9728 NS / Groningen
Telefoon (050) 529 0555

info@daar-om.nl

Over Daar[om]

Quisque lacinia tortor in mauris egestas, nec adipiscing nisl auctor. Suspendisse potenti. Nam in consequat turpis. Pellentesque volutpat diam nulla, eu gravida massa volutpat in.