Daar-om.nl Academy

Daar-om.nl Academy

Ben jij actief op Instagram? Of ben jij aanwezig op Pinterest? Creëer jij content die het grote publiek moet zien, maar lukt het nog niet om ze te bereiken? Dan zijn de social media masterclasses van de daar-om.nl Academy echt iets voor jou. Meld je hier aan!

Vragen over de masterclasses? Neem contact op!

Wij nemen binnen één werkdag contact op!

Aan de slag met Instagram en Pinterest!

Masterclass Instagram

Verdubbel je bereik, met onze Instagram masterclass. Meld je aan!

Masterclass Pinterest

Verdubbel je websitebezoekers met onze Pinterest masterclass. Wij vertellen je alle ins en outs om succes op Pinterest...

niks

Groeien op social media

Of je nu net bent begonnen of al langer actief bent op Instagram of Pinterest. Onze masterclasses zijn geschikt voor MKB’ers en zzp’ers, bloggers en influencers, content marketeers en hobbyisten met een online groei ambitie. Samen zorgen we ervoor dat jouw content voortaan twee keer zoveel mensen bereikt!

niks

Onze contentspecialisten helpen je!

Met de hulp van onze contentspecialisten leer jij dé tips en trucs om zelf efficiënt en effectief gebruik te maken van Instagram of Pinterest. We bieden je handvatten en doorlopen een stappenplan voor een optimaal rendement uit jouw online inspanningen. Na de masterclass ben jij in staat om zelf je bereik te vergroten, om meer volgers en dus klanten te bereiken. Zo haal jij alles uit jouw Instagram- of Pinterest-account en verwezenlijk je online groei!

niks

Twee dagdelen leren, creëren en netwerken!

De masterclasses worden op verschillende data gegeven en bestaan uit twee dagdelen (een start en een follow-up). De kosten voor de masterclasses zijn 250,- excl. btw. Ze worden gegeven op ons kantoor in Groningen, waar we je ook voorzien van koffie, thee, lunch en borrel. Naast twee creatieve en leerzame dagen, zijn het dus ook vooral gezellige dagen waarop je kunt netwerken met andere deelnemers!