Instagram Masterclass

Instagram Masterclass

Ben jij actief op Instagram, maar schiet het niet op? Doe je zo je best, maar zie je geen resultaat? En dat terwijl andere Instagrammers lijken te groeien als een speer? Ben jij er klaar voor om te groeien op Instagram? Dan gaan wij helpen! In deze masterclass delen wij onze succesformule met je en ontdek je hoe ook jij meer volgers en uiteindelijk klanten uit Instagram haalt. Meld je direct aan voor de volgende masterclass op 25 mei!

Vragen? Neem contact op!

Wij nemen binnen één werkdag contact op

niks

Als ik het kan, kan jij het ook!

Mijn naam is Debbie Elzinga. Een jaar lang bouwde ik aan mijn online community met inmiddels meer dan 5k+ loyale fans op Instagram. Dagelijks weet ik nieuwe volgers aan me te binden en word ik regelmatig benaderd voor artikelen en reportages in tijdschriften, kranten en tv-programma’s. Mede daardoor vliegt mijn vintage mijn huis uit. Bij daar-om.nl heb ik van mijn passie, mijn werk gemaakt! Ik help ondernemers online groeien, met inspirerende content én een ijzersterke marketingstrategie. Benieuwd naar mijn succesformule? Meld je snel aan! 

niks

Voor wie?

Of je nu net bent begonnen of al langer actief bent op Instagram. Deze masterclass is geschikt voor MKB’ers en zzp’ers, bloggers en influencers, content marketeers en hobbyisten met een online groei ambitie. Zolang jij de intentie hebt er volledig voor te gaan, ben je bij ons aan het goede adres! Het resultaat is namelijk volledig afhankelijk van jouw inzet.

Wil je meer weten over Pinterest? Bekijk dan ook onze Pinterest masterclass!

Momenteel staan er geen masterclasses op de planning. Laat je e-mail adres achter en wij houden je op de hoogte!

Masterclass Instagram

  • *Investering: 250,- excl. BTW

niks

Wat gaan we je leren?

  • Hoe je organisch je bereik kunt vergroten 
  • Meer interactie op Instagram
  • Hoe je converterende content maakt 
  • Hoe je meer klanten uit Instagram haalt 
  • En vooral meer plezier in Instagram

 

Masterclass

08:30 uur Ontvangst 

08:45 uur Start programma 

10:15 uur Koffie en theepauze

10:30 uur Vervolg programma 

12:00 uur Afsluitende lunch 

12:30 uur Einde  

Follow-up

13:00 uur Ontvangst 

13:15 uur Start programma 

14:45 uur Koffie en theepauze 

15:00 uur Vervolg programma 

16:30 uur Afsluitende borrel 

17:00 uur Einde 

niks

Investering en data

Het is een eenmalige investering van € 250,- exclusief BTW waar je nog lang profijt van gaat hebben. Klanten van daar-om.nl en cursisten die de Pinterest masterclass gevolgd hebben, ontvangen bovendien € 50,- korting! Cursusgeld is inclusief lunch, koffie, thee en een afsluitende borrel. Voor alles is gezorgd, jij hoeft alleen nog maar naar ons kantoor aan de Schweitzerlaan 12 in Groningen te komen. Meld je snel aan!