Onze hoogtepunten van 2019

Onze hoogtepunten van 2019

2019 was een druk en inspirerend jaar. Een jaar vol nieuwe dingen, mooie samenwerkingen, succesvolle projecten en hoogtepunten. We hebben geen moment stilgezeten. Bekijk hier onze hoogtepunten van 2019!

 

Succesvolle reclamecampagne voor de Dag van de Ondernemer

De Dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB Nederland en vond het afgelopen jaar op vrijdag 15 november plaats. De dag waarop alle ondernemers massaal in het zonnetje werden gezet. Wij hebben met ons team een aantal maanden keihard gewerkt aan een reclamecampagne voor de Dag van de Ondernemer. Een dag voordat het evenement plaatsvond kregen we een telefoontje dat onze zelfgemaakte video’s werden gebruikt in een live uitzending van Goedemorgen Nederland op NPO1. Ontzettend gaaf natuurlijk!

Op de dag zelf waren er door het hele land waanzinnige initiatieven. Politiek Nederland was on the road om diverse ondernemers te bezoeken en online was er bijna geen doorkomen aan om alles te liken, beantwoorden en te retweeten. We hadden daarom ook een aanvullend social media team ingezet dat overuren draaide om de Dag van de Ondernemer in goede banen te leiden. Het was een groot succes, iets waar we trots op zijn!

Versterken van onze waardepropositie

Binnen daar-om.nl werken we met het PxWxC model. Dit is de succesformule die bestaat uit de propositie x website x campagnes. Om alles uit je bedrijf te halen is het belangrijk om te beginnen bij jouw waardepropositie. Als online marketingbureau hameren wij hier natuurlijk altijd op. Wij zijn het afgelopen jaar dan ook druk bezig geweest met het versterken van onze eigen waardepropositie, in samenwerking met Business with Monica. Daar-om.nl werd in 2013 opgericht met één doel: MKB bedrijven in staat stellen om te groeien en innoveren. Met onze bewezen online diensten zetten wij het media budget en de campagnes effectief in om zo het meeste rendement voor onze klanten te behalen. Lees hier meer over onze waardepropositie.

Uitgebreid naar boven

In oktober zijn we uitgebreid naar boven; we kregen er een nieuwe verdieping bij! Meer klanten betekende dat we meer personeel nodig hadden en de werkplekken raakten vol. Er zat meer één ding op: een extra verdieping. De bovenste etage biedt 24 extra werkplekken en er is genoeg ruimte om te relaxen,  vergaderen én klanten te ontvangen. We zijn er erg blij mee!

Samenwerking met Google en Google Digitale Werkplaats

Het afgelopen jaar hebben we veel hoogtepunten meegemaakt door onze samenwerking met Google en Google Digitale Werkplaats. Zo zijn we meerdere keren op het hoofdkantoor van Google in Amsterdam geweest om zelf trainingen te volgen. Ook hebben we daar meerdere events georganiseerd voor onze klanten waarbij we hen alles bijbrachten over online marketing. Tijdens de KVK Startersdagen hielpen we startende ondernemers een handje met online marketing namens Google Digitale Werkplaats. Inspirerend, motiverend en ontzettend leuk om te doen allemaal! Naast het bezoeken van het hoofdkantoor van Google in Amsterdam ging ons management een stapje verder: we brachten ook een bezoek aan Google in Londen! Hier werd inspiratie op gedaan, plannen gedeeld en daarnaast hebben we natuurlijk genoten van het prachtige uitzicht.

Google Premier Partner TrainingGoogle Premier Partner Strategie

Overname KonceptM

Soms komen er kansen voorbij die je moet pakken. De overname van Koncept M was er zo eentje. De dienstverlening, online leadgeneratie, sluit goed aan bij onze kennis en ervaring, terwijl er ook voldoende potentie in zit om verder te groeien met Koncept M.

 

De campagne ‘Help Wendy aan de Kerst van haar leven’

De tijd van saamhorigheid en alle hysterie omtrent de feestdagen is aangebroken en daarom hebben wij een campagne opgezet voor iemand die het hard kan gebruiken. Wendy, een goede vriendin van ons, heeft ongeneeslijke kanker. Zij is die uitzondering waarbij twee primaire tumoren van kanker tegelijk opdoemden. Ze is haar eigen zoektocht gestart om te blijven leven. Wij wilden haar de Kerst van haar leven geven door deze zoektocht met onze klanten en relaties te delen en te vragen haar te helpen. Iedereen zet massaal de kerstboom in huis, hét perfecte moment om een kerstbal te doneren om Wendy de Kerst van haar leven te geven! Door een kerstbal te doneren voor de behandelingen van Wendy. Ondanks dat de kerstdagen achter de rug zijn kun je nog steeds doneren zodat Wendy in 2020 de benodigde behandelingen kan ondergaan. Lees hier meer en doneer: https://www.grenzeloosgenezen.nl/donatie/.


Met veel trouwe en ook een aantal nieuwe collega’s aan boord gaan we in 2020 voor nog meer successen, inspirerende samenwerkingen en hoogtepunten. We hebben hard gewerkt en gaan genieten van de feestdagen, knallend 2019 uit en drinken er één (of twee) op het nieuwe jaar!