BOTER | maakt bijzonder

Boter klantcase | daar-om.nl

BOTER | Maakt bijzonder

Sinds juli 2018 werkt online marketing bureau daar-om.nl samen met BOTER | maakt bijzonder. BOTER | maakt bijzonder is een familiebedrijf gevestigd in Gieten en heeft klanten in heel Nederland. Het familiebedrijf helpt klanten door beursstands te ontwerpen en te bouwen voor nationale en internationale beurzen, van simpel tot groots. Stands kunnen verschillende betekenissen hebben, de betekenis hangt af van het werk dat de stand voor de klant moet verrichten.

Waarom we voor Daar-om.nl kozen

Michel Boter: “Om de volledige focus op het ontwerpen en bouwen van de stands te richten, waren we op zoek naar een partij die de online marketing volledig op zou pakken, actief met ons ging meedenken. Toen zijn we bij daar-om.nl uitgekomen. De samenwerking werd aangegaan en een nieuw avontuur kon beginnen!

Onze huidige situatie was dat we geen capaciteit hadden voor offline middelen of koude acquisitie. We waren wel online actief met het posten van berichten, maar dit was niet met een bepaalde structuur of strategie. Bij daarom.nl merkten we dat transparantie en betrokkenheid hoog in het vaandel stonden. De specifieke pakketten sloten goed bij ons aan, ook toen we meer wensen hadden. Alle mogelijkheden werden op een begrijpelijke manier uitgelegd en het ontzorgen en gezamenlijk werken klonk ons als muziek in de oren. Er werd op een actieve wijze met je meegedacht en daar-om.nl zat er bovenop. Het bovenop zitten merkten we ook als we bijvoorbeeld iets waren vergeten aan te leveren. Dat wordt nu nog als prettig ervaren want dat houdt je scherp!”

Boter klantcase | daar-om.nl

Volledige optimalisatie

BOTER | maakt bijzonder maakt gebruik van content, social advertising en sinds de nieuwe website live staat adverteren ze ook via Google Ads. Op dit moment ligt de meeste focus op content en advertising. Op basis van een strategie worden er door daar-om.nl berichten gemaakt en verspreid via Facebook en LinkedIn.

“Op Facebook worden regelmatig berichten geplaatst. We zijn sinds de samenwerking gestegen in bereik en in volgers. Op LinkedIn worden ook regelmatig berichten geplaatst. Hier valt op dat vooral de persoonlijke berichten het goed doen, dit allemaal is natuurlijk heel mooi om te zien. Verder hebben we sinds de samenwerking 18% meer volgers.” Verder maakt BOTER gebruik van:

  • LinkedIn advertising om de geschreven blogs te promoten.
  • Specifieke landingspagina’s gefocust op events. BOTER wilde bijvoorbeeld stands voor de Provada (vastgoedbeurs) ontwerpen en bouwen. Voor deze beurs hebben we landingspagina’s en campagnes gemaakt. Dit was een mooie combinatie van content en advertising.
  • Een maandelijkse nieuwsbrief voor het verhogen van het websiteverkeer.
  • Google Ads, wordt ingezet om het verkeer wat direct zoekt op te vangen.

Veel positieve reacties

“Door onze verbetering op social media krijgen wij veel positieve reacties. Mensen zien ook dat wij druk bezig zijn met social media, maar zien niet dat wij niet zelf berichten plaatsen. Dat we naar daar-om.nl zijn gestapt was een goede keuze. We hebben ook overwogen om zelf iemand aan te nemen, maar dit hebben we uiteindelijk bewust niet gedaan. We konden op deze manier onze tijd efficiënter indelen door de specialistische kennis van het Shared Marketeers team.” aldus eigenaar Kerstin Schwartz.

 

Misschien vind je dit ook interessant:

Meer weten over online marketing?

Wil je weten hoe je meer omzet via je website krijgt? Weet je echter niet welke kansen er allemaal voor je liggen? Download dan volledig gratis en vrijblijvend ons artikel, inclusief checklist “De sleutel tot online succes”.

i

Onderwerp:

Online Marketing
j

Geschreven door:

Daar-om.nl

Geplaatst op:

16 mei 2019