Aardbevingsregio Groningen

Dit is jouw kans op groei als mkb’er uit de aardbevingsregio Groningen

Leestijd 2 minuten

Ben je mkb’er en gevestigd in de aardbevingsregio in Groningen? Dan is dit dé kans om jouw bedrijf te laten groeien. Je kunt tot en met december 2019 namelijk gebruik maken van de adviesregeling van het Economic Board Groningen (EBG). Benieuwd? Lees hier meer!

Groningse vlag, groen kruis omlijnd met wit. Twee blauwe en twee rode vlakken

Over de campagne

EBG wil bijdragen aan onder anderen de groei van duurzame werkgelegenheid in het aardbevingsgebied. Aan ondernemers wordt er tot het einde van 2019 een eenmalige bijdrage of risicofinanciering verstrekt in de vorm van een lening, garantie of investering in eigen vermogen. Dit geldbedrag mag je als ondernemer besteden aan bedrijfsadvies. Voor de regeling is het van groot belang dat er goede, haalbare plannen worden ontwikkeld. 

Wat levert dit op voor jouw bedrijf?

De adviesregeling kan jou als ondernemer tot maximaal 2500 euro subsidie op de totale kosten van het advies geven. Een goed basisbudget om bezig te gaan met je online zichtbaarheid dus. Vaak blijkt dat ondernemers dit niet altijd met eigen kracht lukt en ze externe expertise nodig hebben, bijvoorbeeld bij het opstellen van een marketingplan.

Daar-om.nl helpt jou groeien en innoveren!

Bij daar-om.nl helpen we je hier graag mee: wij zijn experts op het gebied van online marketing en weten door onze bewezen diensten en aanpak hoe wij jouw online zichtbaarheid kunnen verbeteren. Zo kunnen wij een nieuwe website voor je realiseren, je website beter vindbaar maken in Google, een specifieke doelgroep bereiken door middel van advertenties en allerlei vormen van content creëren om contact te leggen met je (potentiële) klanten.

Dus, is jouw bedrijf gevestigd in:

  • Appingedam
  • Bedum
  • Delfzijl
  • De Marne
  • Eemsmond
  • Loppersum
  • Midden Groningen
  • Ten Boer
  • Winsum

Profiteer nu en ga voor online succes! Dien je aanvraag hier uiterlijk vijf weken vóór 31 december 2019 in om te profiteren van de adviesregeling. Maar: hoe eerder hoe beter!

Wij helpen je graag met de rest. Neem gerust contact met ons op. De koffie staat al klaar!

 

Misschien vind je dit ook interessant

Niet iedereen is dol op cookies
Een kantoorhond? Wij zijn om!