Google-ads-02 | daar-om.nl

Daar-om deelnemer Google Partner Business Coaching Academy

Leestijd 2 minuten

Afgelopen donderdag, 27 augustus 2015, vond de aftrap plaats van de eerste Google Partner Business Coaching Academy. Daar-om.nl was, als online marketing bureau uit Groningen uitgenodigd om deel te nemen aan dit exclusieve programma, waaraan slechts 12 veelbelovende bureau’s uit de BeNeLux deelnemen.

Het exclusieve gezelschap is door Google Partners geselecteerd op basis van verschillende factoren:  opvallende prestaties, groei, potentie, maar ook de kwaliteit en resultaten die ze leveren aan hun klanten via Google Adwords.

Google Partner

Normaal gesproken worden trainingen en ondersteuning vanuit Google afgestemd op de inhoud, om zodoende de kennis te vergroten en het rendement te verhogen voor onze klanten. Het Business Coaching Programma daarentegen, is erop gericht om de bureau’s te helpen met het maken van vervolgstappen in hun groeiproces.

“Wij zijn natuurlijk enorm trots dat we zijn uitgenodigd voor dit exclusieve coaching programma. Het is een extra stimulans en laat zien dat we goed bezig zijn. We maken een opmerkelijk snelle groei door, waarbij we de kwaliteit en het rendement voor onze klanten weten te waarborgen.”

Door de kennisdeling onderling kunnen de deelnemers ervaren hoe andere agencies (zeer uiteenlopend in leeftijd, strategie en grootte), omgaan met de uitdagingen op het gebied van onder meer:

• sales
• marketing
• recruitment
• finance

Het programma zal wereldwijd uitgerold gaan worden. De eerste lichting zal een belangrijke rol gaan spelen in de ontwikkeling en inhoud van het Google Partners Business Coaching Programma, met als doel andere (veelbelovende) bureau’s te helpen met hun uitdagingen.

Wil je meer weten over het Google Partners Business Coaching Programma? Neem gerust contact met ons op.

Misschien vind je dit ook interessant:
5 manieren om je concurrentie een stap voor te blijven
Bereik je doelgroep wanneer ze willen kopen