Kantoor Groningen | daar-om.nl

Ben jij al toe aan een shared marketeer?

Leestijd 2 minuten

Niet voor ieder bedrijf is het mogelijk om een online marketeer in dienst te nemen. Ook wanneer deze behoefte er wel is, is de juiste persoon vinden erg lastig. Ze zijn te schaars, te duur of het kennisniveau is te laag. Daarnaast is het haast ondoenlijk om op alle vlakken van online adverteren bij te blijven. En wat nou als hij/zij op vakantie gaat, ziek wordt of nog erger, je organisatie verlaat? Met deze wetenschap heeft onze collega Hans Uffen een volledig nieuwe manier van samenwerken met onze klanten opgezet.

“Het afgelopen half jaar heb ik binnen daar-om.nl zeer veel tijd besteed aan het opzetten van een team met online marketing specialisten met een uniek serviceniveau; shared marketeer.”

Shared marketeer als verlengstuk

Hans ontdekte de behoefte bij klanten aan een verlengstuk van hun marketingteam of medewerker. Aan de hand daarvan is hij gaan onderzoeken op welke manier hier het beste invulling aan gegeven kon worden. Vervolgens heeft hij zelfstandig een plan uitgewerkt en de rest van het bedrijf enthousiast gemaakt. Inmiddels maken de eerste bedrijven gebruik van onze shared marketeer. En men is ontzettend enthousiast! Enkele reacties:

• Het heeft echt toegevoegde waarde dat jullie nu periodiek bij ons op locatie werken. Daardoor komt er veel feeling met ons product. Dit creëert een synergie;
• De mogelijkheid om veel dieper te kunnen sparren helpt ons echt om stappen te kunnen maken;
• Het is duidelijk waar we naar toe willen groeien, dit is allemaal vormgegeven in een overzichtelijk plan.

De rol van het team binnen de organisatie vormt een verlengstuk van de marketing afdeling of is de marketingafdeling zelf. Daardoor krijgt het bedrijf in één klap een volledig team met experts tegen veel lagere kosten dan het aannemen van een online marketeer. Het team bestaat nu uit drie ervaren specialisten, maar binnenkort zal er een vierde persoon worden toegevoegd aan het Elite-team van daar-om.nl. Met deze toevoeging is er een ijzersterk multidisciplinair team om klanten te bedienen en de groei op te kunnen vangen.

Iets voor jou?

Heb jij ook ambitieuze groei doelstellingen? Wil je meer rendement uit jouw online marketing campagnes halen? Benieuwd naar wat de shared marketeer voor jou kan betekenen? Neem dan contact met op met Hans, hij bespreekt graag de mogelijkheden met je.

Misschien vind je dit ook interessant:
Zo besteed je de feestdagen als ondernemer het beste! 
Bovenaan in Google in 30 minuten: zo deden wij dat! 
Haal het maximale uit jouw bedrijf met een sterke propositie!